Sorting
Source
Katalog zbiorów
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Status
unknown
(1)
Branch
Czytelnia główna
(1)
Author
Gawęcki Jan
(1)
Year
2000 - 2009
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Audience Group
Szkoły wyższe
(1)
Demographic Group
Literatura polska
(1)
Subject
Białko spożywcze
(1)
1 result Filter
No cover
Book
In basket
Białka w żywności i żywieniu / pod redakcją Jana Gawęckiego. - Wydanie 2. - Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2003. - 109, [1] sstrona, [4] strony tablic kolorowych ; 24 cm.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia główna
Brak informacji o dostępności: sygn. C 66/69 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again