Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
nieokreślona
(2)
Placówka
Czytelnia główna
(2)
Autor
Gawęcki Jan
(1)
Pyrcz Jan
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
1990 - 1999
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Odbiorca
Szkoły wyższe
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(1)
Temat
Białko spożywcze
(1)
Wędliny
(1)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia główna
Brak informacji o dostępności: sygn. C 66/69 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Białka w żywności i żywieniu / pod redakcją Jana Gawęckiego. - Wydanie 2. - Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2003. - 109, [1] sstrona, [4] strony tablic kolorowych ; 24 cm.
Odbiorca
Przynależność kulturowa
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia główna
Brak informacji o dostępności: sygn. C 66/69 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej