120288
Książka
W koszyku
Pierwszy tytuł serii poświęcony jest roślinom o właściwościach antybakteryjnych i przeciwzapalnych. Umiejętne włączenie tych roślin do codziennej diety zapewnia skuteczną profilaktykę zapobiegającą infekcjom oraz pomoc i ulgę w przypadkach zachorowań. Lektura tej książki wyposaża nas w wiedzę o leczniczych właściwościach czosnku, cebuli, bzu czarnego, babki lancetowatej, chrzanu, dziewanny, jeżówki purpurowej, lipy, maliny, sosny, szałwi lekarskiej oraz tymianku. W książce Zbigniewa T. Nowaka znajdziemy receptury na smaczne i zdrowe herbatki, soki, syropy oraz inne preparaty z użyciem omawianych roślin.
Status dostępności:
Filia Przy Moście
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W 61 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okładce dodatek: z recepturqami o. Grzegorza Sroki.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej