120288
Book
In basket
Pierwszy tytuł serii poświęcony jest roślinom o właściwościach antybakteryjnych i przeciwzapalnych. Umiejętne włączenie tych roślin do codziennej diety zapewnia skuteczną profilaktykę zapobiegającą infekcjom oraz pomoc i ulgę w przypadkach zachorowań. Lektura tej książki wyposaża nas w wiedzę o leczniczych właściwościach czosnku, cebuli, bzu czarnego, babki lancetowatej, chrzanu, dziewanny, jeżówki purpurowej, lipy, maliny, sosny, szałwi lekarskiej oraz tymianku. W książce Zbigniewa T. Nowaka znajdziemy receptury na smaczne i zdrowe herbatki, soki, syropy oraz inne preparaty z użyciem omawianych roślin.
Availability:
Filia Przy Moście
There are copies available to loan: sygn. W 61 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okładce dodatek: z recepturqami o. Grzegorza Sroki.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again